Vianočný rozprávkový večer v Ovečke

23.12.2011 14:01

V predvianočnom čase, keď sa všetci chystajú na príchod Ježiška, rozhodli sme sa v spolupráci so ZŠ A. Bagára priblížiť aj našim najmenším príbeh narodenia Jezuliatka.

Staršie deti si pre tie najmenšie pripravili jeden hraný príbeh a 3 bábkové divadielka, v ktorých vždy dobro zvíťazilo nad zlom, pravda nad klamstvom... Herci (za pomoci svojich rodičov) si okrem pekných kostýmov priniesli aj množstvo kulís. Detičky v nemom úžase sledovali všetky divadielka, zapájali sa do deja a každé vystúpenie ocenili potleskom.

Pre rodičov bola pripravená ochutnávka zdravých "čipsov", rôznych produktov racionálnej výživy a predstavenie pomôcok pri prvej pomoci u detí.

Po skončení predstavenia mali deti možnosť ochutnávať nielen racio výrobky, ale aj čerstvo napečené vianočné pečivo, oplátky, ovocie...

Rozprávkový vianočný podvečer urobil radosť nielen deťom, ale aj nám dospelým. Bola to príjemná bodka za úspešným rokom 2011, kedy Ovečka opäť dokázala, že jej existencia a fungovanie má naozaj v našom meste zmysel!

Veríme, že i v nasledujúcom roku 2012 nám zachováte priazeň a pomôžete nám pri prekonávaní prekážok, ktoré nás čakajú v súvislosti s finančným zabezpečením chodu Ovečky.

Ďakujeme pani zástupkyni zo ZŠ Mgr. Deniske Križanovej a jej žiakom za krásny program, ktorý si pripravili a podelili sa s nami o malý umelecký zážitok. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a nové divadielka, ktoré si opäť radi v ich podaní pozrieme!