Ako sme sa krášili

10.03.2010 13:29

Ďalší tvorivý deň v Ovečke. Tentokrát však netvorili detičky so svojimi mamičkami.

Dnes nás navštívila dvojnásobná mamička Ivetka Dorušincová, ktorá nás (tie ktoré sme si rezervovali individuálnu hodinku) postupne oboznámila a zoznámila s výrobkami kozmetickej značky Mary Kay. Kedže aj mamičky chcú byť „in“ a páčiť sa, zaujímali nás hlavne krémiky, ktoré našu hebkú mladú pleť udržia v super forme a vylepšia prípadné chybičky krásy :-).

Naše prvotné obavy z neposedných detí v kombinácii s rôznymi kozmetickými vychytávkami sa rozplynuli, kedže sme na to vopred mysleli a dohodli sme sa, že si navzájom postrážime tých našich „čertíkov“. Kubko mal síce tendenciu skúšať, či vatový tampón pláva, ale aj to sme nakoniec zvládli bez ujmy na zdraví či tovare.

Detičky sa hrali, naháňali, vyvádzali, kŕmili, dokonca sa pokúšali aj o čítanie si knižiek navzájom, proste, doobedie strávené v Ovečke si vychutnali, aj keď mamičky, ktoré im v tom pomáhali, neboli len tie ich.

Maminky sa poradili, vyskúšali si nové veci, poniektoré si aj oddýchli, venovali sa chvíľku samé sebe. Aj to je veľmi dôležité na materskej, či rodičovskej dovolenke... Už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutia.

 

Autor: Miška