Hodinka pre maminy - 2. krát

22.02.2010 15:35

Tak sme sa my mamičky stretli aj druhý krát (19.2.2010) v rámci tej našej pomyselnej „hodinky pre maminy“... Tento krát sme už neriešili šport, ale krásu a využili sme priestory nášho Rodinného centra Ovečka.

Navštívila nás mamička Ivetka, ktorá už nejakú tú dobu pracuje pre kozmetickú spoločnosť Mary Kay. Do budúcna totiž plánujeme aj vďaka jej ústretovosti poriadať pravidelné stretnutia krásy pre mamičky, ktoré chcú byť ešte krajšie :-)

Hodinka sa opäť pod váhou zaujímavých tém (samozrejme väčšinou sme sa mimo vsuviek o kozmetike točili okolo detičiek) pretiahla na hodinky 4, no bolo nám spolu dobre a aj vďaka našim útulným priestorom a pohodlnému nábytku (ďakujeme aj firme Zepelin) sme čas nesledovali.

O pitný režim sa postarala Katka H., ktorá nám navarila teplučký čajík a v rámci diétneho programu sme zaklincovali koniec pracovného týždňa (koniec však platil pre tých nie na „dovolenke“) objednanou pizzou. Jáj, ako skvele sa nám chudne, keď sa máme s kým podeliť J

Samozrejme pri toľkých deťoch nie možné zabezpečiť, že každá mamička, ktorá príde, zotrvá až do konca, a tiež nie každá môže prísť hneď od začiatku. Máme malé deti a úžasných manželov, či starých rodičov, no nie vždy je táto kombinácia úspešná. Preto ani „naša hodinka“ netrvala večne a domov sme sa pobrali opäť raz bohatšie o nové názory, rady, či skúseností iných, určite si každá z nás niečo odniesla. Budeme rady, keď nás v rámci týchto našich hodiniek bude časom stále pribúdať a už teraz sa tešíme na tú ďalšiu.

 

Autor: Michaela Fedorová