Míľa pre mamu v Trenčianskych Tepliciach

15.05.2013 11:26

Prejsť pre svoju mamu jednu míľu, to je asi naozaj najmenej, čo pre ňu môžeme urobiť. Sme radi, že tento rok to v Trenčianskych Tepliciach, aj napriek chladnému a premenlivému počasiu, urobilo viac ako 800 ľudí.

Kvôli predpoludňajšiemu dažďu chýbali na Kúpeľnom námestí niektoré klasické atrakcie, ale to vôbec neubralo na príjemnej atmosfére a veselej nálade, ktorá tu panovala. Skvelý moderátor Štefan Richtárech uvádzal ešte lepšie vystúpenia detí a pedagógov z Púchova, z Plevníka-Drieňového, Dolných Kočkoviec, z Trenčianskych Teplíc, z Trenčianskej Teplej a z Omšenia. K dispozícii bolo viacero sprievodných aktivít – tvorivé dielne, maľovanie na tvár, detský kadernícky salón, čerstvé perníčky z CVČ sv. Tarzícia, vytvorenie čo najdlhšej ponožkovej reťaze, do ktorej mohli účastníci priniesť ponožky bez páru, záverečná tombola.

Popoludní sa aj slniečko rozhodlo pozdraviť deti a dospelých, ktorí vďaka bublifuku vyfúkli naraz snáď najviac bublín v dejinách pešej zóny v Trenčianskych Tepliciach.

Privítali sme aj niekoľko hostí - generálnu riaditeľku Kúpeľov Trenčianske Teplice, a. s., Andreu Puskailer, starostu obce Trenčianska Teplá, Milana Bereca a primátora mesta Trenčianskych Teplíc, Štefana Škultétyho.

Autor: Silvia

FOTO