Otvorili sme Športovo-relaxačnú zónu pre deti v centre Trenčianskych Teplíc

17.07.2013 14:07

Naše rodinné centrum Ovečka funguje už štvrtý rok a my, mamičky, ktoré sme našu Ovečku zakladali sme si hneď na začiatku „stavali vzdušné zámky“ a snívali, ako raz budeme mať v Trenčianskych Tepliciach ihrisko, ktoré bude „naše“, no zároveň pre všetkých.

28.6.2013 sa naše vzdušné zámky a sny stali skutočnosťou a športová zostava, ktorú sme vybrali v novembri 2012 dorazila do Trenčianskych Teplíc. Výber nebol jednoduchý, vzhľadom na veľmi obmedzené financie, no rozhodli sme sa pre kvalitu a hlavne bezpečnosť, pretože v tomto prípade ide hlavne o deti a ich bezpečie a spokojnosť. Športová zostava, ktorá bola oficiálne predstavená obyvateľom a návštevníkom Trenčianskych Teplíc 6. júla 2013 pozostáva zo štyroch rôznych mostíkov, kde si deti (hlavne tie staršie, nad 5 rokov) môžu vyskúšať svoju obratnosť, vytrvalosť, rýchlosť a ihrisko zároveň podporuje vývoj ich motoriky. Ihrisko je situované v strede mesta, pri pešej zóne v priestranstve na trávnatej ploche medzi stromami, kde zapadlo od prvého momentu. Deti sa tešia, jašia a šantia, no a my sme štastné, že sme sa posunuli o krok vpred.

Cesta k našej športovej zostave nebola jednoduchá, no podarilo sa nám niečo, po čom sme túžili. Ďakujeme s úctou Kúpelom Trenčianske Teplice, ktoré poskytli pozemok, Mestu Trenčianske Teplice, ktoré sa zaviazalo pomáhať nám pri údržbe a všetkým darcom 2%, ktorí si našli chvíľku a poukázali RC Ovečka to, čo mohli, bez Vás by sme to ťažko zvládli! Veríme, že aj touto formou sme opäť dokázali, že chceme budovať niečo, čo tu je aj pre iných a poteší to širokú verejnosť. Do budúcna plánuje získať financie na údržbu tejto zostavy, no taktiež aj na nové prvky, ktoré by potešili všetky deti a ich rodičov.

Tešíme sa na všetkých návštevníkov a podporovateľov, držte nám palce a prídite nás navštíviť do Trenčianskych Teplíc.