Rodinný víkend v Jasenskej doline

11.01.2010 13:28

Chceli by ste stráviť rodinný víkend v horách a zároveň sa nielen polyžovať, ale aj do sýtosti vyšantiť s Vašimi deťmi? Ponúkame Vám možnosť prežiť spoločný víkend na chate v Jasenskej doline, v termíne od 29.1. do 31.1.2010. Pobyt začína v piatok večerou a končí v nedeľu obedom.

Chata poskytuje možnosť ubytovania a plnej penzie. V chate je k dispozícií cca 40 lôžok (2, 3, a 4 posteľové izby), kúpeľne a WC sú spoločné, spoločenská miestnosť, jedáleň a lyžiareň. Cena na osobu a deň je 18 euro. Deti bez nároku na stravu a posteľ budú ubytované zdarma, za ostatné deti sa platí 16 euro na deň. Jedálny lístok bude zostavený s ohľadom na našich najmenších.

V bezprostrednej blízkosti chaty sa nachádza zjazdovka s vlekom a sánkarska dráha pre deti. Doprava bude riešená individuálne.

Ak chcete spolu s Ovečkou prežiť príjemný víkend v horách s ďalšími rodinami z Trenčianských Teplíc a okolia, prihláste sa čo najskôr, pretože počet miest je obmedzený! V prípade záujmu sa môžete záväzne prihlásiť na t.č. 0911/018 899 alebo na náš e-mail rcovecka@gmail.com do 18.1.2010.

Chata Nezábudka sa nachádza v Jasenskej Doline uprostred pohoria Velká Fatra. Jasenská Dolina patrí medzi najznámejšie Veľko-Fatranské doliny. Nachádza sa na turčianskej strane Veľkej Fatry, pod severnými svahmi vrchu Lysec / 1381 m /. Chata je vhodná pre zimné i letné rekreacie a školy v prírode, lyžiarske kurzy. Podmienky na lyžovanie pre náročných i začiatočníkov, zabezpečuje 7 lyžiarskych vlekov v dĺžke 150 – 700 m., sedačková lanovka, detské vleky s mechanickým zasnežovaním, večerné lyžovanie, požičovňa lyžiarskej výstroje. Množstvo tratí pre bežecké lyžovanie. V lete prechádzky prírodou, letné lyžovanie na tráve –pásové lyže, skikolá, cykloturistika, jazda na koni, kúpaliská v Martine, Mošovciach a termálne kúpalisko v Turčianských Tepliciach, skanzen, kultúrne pamiatky v Martine.
Chata ponúka:
- Ubytovanie v 2, 3, 4 lôžkových izbách, sociálne zariadenia sú spoločné na chodbách.
- Reštauráciu s kapacitou 40 miest z možnostˇou stravovania výberom z jedálneho lístka, alebo formou polpenzie, plnej penzie.
- Spoločenskú miesnostˇ s TV+ video
- Buffet